Chcete podpořit kulturu a odměnit vaše zaměstnance? Staňte se přáteli Národního divadla Brno.

#LifeInCzechia Záleží vám na kultuře v Brně? Chcete podpořit instituce, které zpřístupňují své programy vašim zahraničním zaměstnancům? Národní divadlo Brno představilo svůj dárcovský projekt Partneři a přátelé NdB. Zapojit se můžete jako firma i jako jednotlivci. Za firmu si můžete například osvojit lóži nebo v divadle uspořádat akci. Jednotlivci se potom mohou např. „stát Edisonem“ a adoptovat si v divadle žárovku.

 

Did you know you can also donate by adopting one of these lightbulbs?

 

Podpořte rozvoj divadla 

Jak jsme již informovali dříve, Národní divadlo Brno je jedna z několika institucí, které v druhém největším městě ČR zpřístupňují kulturu cizincům tím, že představení doplňují anglickými titulkami. I proto je třeba toto divadlo podporovat, aby mohlo dále zkvétat a takovéto služby rozšiřovat.

V rámci kampaně Patrneři a přátelé NdB si můžete hned z několika druhů spolupráce. Na ty, kdo se stanou přáteli divadla, potom čeká spousta benefitů včetně možnosti podílet se na programu, což je dva superlativy za sebou příležitost.

 

 

Přihlaste se k našim HR novinkám

Nechte nám svůj email a dostávejte užitečné tipy nejen pro zaměstnavatele expatů v České republice.

 

 

Adoptujte si lóži

Firma může divadlu pomoci tím, že se stane jeho mecenášem. Tím je každá firma, která si adoptuje v divadle lóži. Adopce jedné lóže stojí 50 000,- Kč ročně a představuje pro společnosti atraktivní druh PR. U adoptované lóže bude totiž umístěna cedulka s poděkováním vaší firmě. Veřejnosti tak ukážete, že vám na brněnské kultuře záleží. Poděkování se objeví i na stránkách divadla.

Dále obdržíte 4x 2 lístky za VIP cenu na 4 premiéry sezóny (představení opery, baletu, činohry v Mahenově divadle nebo Divadle Reduta), které můžete využít jako odměnu pro své zaměstnance a možnost přípitku s umělci na těchto 4 premiérách.

Jako firma se také můžete zúčastnit setkání vedení Národního divadla Brno s partnery a dalšími dárci. Za 10% slevu můžete zhlédnout jedno představení ročně nebo si pronajmout divadlo na firemní akci. Divadlo nabízí i zvýhodněnou cenu vstupenek pro vaše zaměstnance.

 

Staňte se mecenášem

 

Adoptujte si žárovku

Podpora divadla může probíhat i na individuální bázi, pokud se do programu nechcete přidávat jako firma. Atraktivní možností je adopce žárovek neboli kampaň „Buď Edison“. Hodí se pro všechny, kdo chtějí zanechat svůj otisk v historii Mahenova divadla.

Adopce jedné žárovky vyjde na 5 000,- Kč. Tyto adopce pomohou obnovit původní osvětlení v hledišti, ve foyer a v Křišťálovém sále Mahenova divadla. Navážete tak na odkaz T. A. Edisona a první elektrizované divadlo v Evropě, kterým byla právě tato budova.

Vaše adopce bude zvěčněna ve foyer Mahenova divadla v podobě speciálního poděkování.

Žárovku si můžete adoptovat ZDE.

 

A lightbulb is the symbol of the “Be an Edison” campaign.

 

Jaké jsou další možnosti?

Národní divadlo Brno nabízí i další možnosti přímo na míru vaší firmě. Domluvit se můžete individuálně přímo s koordinátorkou dárcovského programu Simonou Škarabelovou na telefonních číslech +420 777 556 857 a +420 542 158 266 a e-mailové adrese skarabelova@ndbrno.cz.

Možností jsou i jednorázové dary (v maximální výši 5 000,- Kč), které můžete zaslat na účet 2110126623/2700. Do zprávy napište „jednorázový dar NdB_jméno_příjmení“.

K dispozici je pro dárce ještě více programů – např. možnost “Přítel NdB” pro jednotlivce a “rodinný přítel NdB” pro rodiny. Přečíst si o nich můžete na stránkách divadla.

Hledáte další tipy na to, jak vašim cizincům zpříjemnit život v České republice? Přečtěte si náš článek na toto téma. Poradíme vám také, kde zahraniční zaměstnance v Brně ubytovat nebo proč je vlastně vůbec zaměstnávat a jaké jsou výhody mezinárodního multikulturního týmu.

Tereza Walsbergerová

Hello! I'm Tereza and I'm a wordsmith and literature nerd from Brno. Although I was born and raised in the Czech Republic, I know all too well from my time living in Texas what it's like to be a "stranger in a strange land." I am excited to share all kinds of information with y'all!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *