Women’s Leadership Empowerment Conference – staňte se partnery a podpořte vaše zaměstnankyně

#ForeignersRecommends Zaměstnáváte cizinky? Hledáte alternativní způsob, jak oslavit Mezinárodní den žen a zároveň v rámci vaší strategie diverzity a inkluze podpořit ty, které pátrají po nějakém programu, který by jim pomohl v kariérním růstu? Prague Training Academy přichází s již druhým ročníkem Women’s Leadership Empowerment Conference, která se bude v anglickém jazyce konat online a v Praze od 8. do 10. března 2023. Dopřejte vašim (nejen) zahraničním zaměstnankyním tuto nabíjecí akci, která je posune o krok blíže jejim kariérním cílům. Můžete se stát i partnery konference. Detaily se dozvíte v článku.

Get inspired by successful women leaders and launch your career.

Inspirace, odvaha a podpora. Hlavně o tom bude letošní konference pro ženy od PTA.

 

Proč to má smysl

Prague Training Academy (PTA) nabízí jedinečnou možnost stát se partnery Women’s Leadership Empowerment Conference. Jedná se o akci, jejímž hlavním cílem je inspirovat ženy, které se chtějí dále posunout v kariéře a stát se vůdčími osobnostmi. 

Jako partneři budete mít možnost svou firmu představit ženám, které jsou nabité motivací a připravené na nové výzvy. Podpora akce z vaší strany také ukáže, že vám na postavení žen na pracovním trhu a celkově v Česku záleží a že i ve svých firmách kladete důraz na inkluzi a rozmanitost.

Konference se bude účastnit 300 až 500 žen z partnerských firem mnoha různých odvětví, od juniorů až po seniory. Jedná se o ženy (cizinky i Česky), které se chtějí rozvíjet jak v profesním, tak osobním životě. 

Na akci se budou probírat různorodá témata včetně rovných příležitostí, profesního rozvoje, mentoringu, coachingu a vzdělávání zaměstnanců. Tři dny napěchované aktivitami se kromě dalšího zaměří také na vliv mateřství na kariéru žen. 

 

Program plný odvahy a sebevědomí

Konkrétně se vaše zaměstnankyně v termínu od 8. do 10. Března 2023 mohou těšit na:

  • Panelové diskuse o vlivu mateřství na rozvoj kariéry, jejichž cílem je účastnice inspirovat k postupu na vůdčí pozice.
  • Řečníky, kteří se podělí o své osobní příběhy.
  • Workshop na téma sebevědomí pro všechny, kdo jej potřebují zvýšit.
  • Možnost networkingu se ženami z celého světa, které jsou „na stejné lodi“, a s tím spojený mentoringový program.

Co se týče řečníků, jedná se o zkušené, úspěšné muže a ženy, jejichž seznam najdete na webu akce. Na stejných stránkách si také můžete prohlédnout celý program akce.

Konference se bude konat v hybridním formátu. První den bude probíhat online a druhé dva dny se budou konat osobně v Praze na adrese Microsoft Auditorium, Vyskočilova 1561/4a, 140 00 Praha 4

 

O mentoringovém programu

Gold a Diamond partneři konference se mohou zúčastnit jedinečného tříměsíčního mentoringového programu Courage and Confidence Mentoring Program

Ženy budou v rámci tohoto programu na základě oblastí profesního zájmu rozděleny do skupin o maximálním počtu 12 osob. Každá potom dostane svoji mentorku. Na pravidelných setkáních, která budou probíhat dvakrát měsíčně, mentorky posdílí své znalosti a pomohou tak svým svěřenkyním dosáhnout profesních a seberozvojových cílů.

 

Jak se zapojit

Pokud chcete akci doporučit vašim zaměstnankyním, pošlete jim anglický odkaz na stránky Prague Training Academy, kde se mohou na konferenci zaregistrovat. Předprodej levnějších vstupenek bude probíhat až do 20. února.

Zaujala vás konference a chcete se stát jejími partnery? Dopřejte vašim zaměstnankyním příležitosti k (nejen) profesnímu rozvoji a seznamte se s případnými budoucími spolupracovnicemi!

V případě zájmu kontaktujte ředitelku konference Ebru Sznapkovou na ebru@praguetrainingacademy.com nebo +420 608 943 156.

Tereza Walsbergerová

Hello! I'm Tereza and I'm a wordsmith and literature nerd from Brno. Although I was born and raised in the Czech Republic, I know all too well from my time living in Texas what it's like to be a "stranger in a strange land." I am excited to share all kinds of information with y'all!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *