Jedinečná pracovní prostředí v Praze na míru vám i vašim (nejen) zahraničním zaměstnancům

Pandemie významným způsobem ovlivnila, jak a hlavně kde pracujeme. I z toho důvodu dnes mnoho firem i freelancerů opouští tradiční systém stálých kanceláří a hledá pro své zaměstnance zajímavé alternativy. Společnost Scott.Weber Workspace v Praze provozuje 10 lokalit (a z toho dvě se již brzy otevřou), ze kterých si můžete vybrat tu, která bude nejlépe sedět vašemu stylu práce – od coworkingu přes meetingy nad kávou až po nahrávání podcastů. Fantazii se meze nekladou.

Scott.Weber Workspace Blox, Praha 6 Dejvice.

Scott.Weber Workspace Blox, Praha 6 Dejvice.

 

Z karantény do (co)workingu

Když se během první vlny koronaviru v roce 2020 valná většina kancelářských pracovníků musela přesunout na “home office”, byla to velmi náročná změna. Prakticky ze dne na den se všichni museli naučit komunikovat přes kanály jako je ZOOM, Google Meet a Teams a zvyknout si na to, že jim na pozadí občas přeběhne kočka nebo dítě.  

Teď, když se zdá, že je pandemie konečně na ústupu a život se pomalu začíná vracet do starých kolejí, se ale spoustě lidí zpět do kanceláří nechce. Může to být například tím, že jim jejich domovy často při práci poskytují větší flexibilitu a více příležitostí k odpočinku. Na druhou stranu práce z domu může u některých narušit rovnováhu mezi pracovním a osobním životem.

Jako optimální řešení se nabízí alternativa rozmanitých pracovních prostorů, které si můžete ad hoc pronajmout podle toho, co vy a vaši zaměstnanci zrovna potřebujete.  

Pro ty z vás, kteří působíte v Praze nebo se tam na svých služebních cestách často vyskytujete a zrovna se třeba nemáte kde uvelebit s notebookem, dokumenty a zvýrazňovači, máme skvělou zprávu. Společnost Scott.Weber Workspace v hlavním městě provozuje 10 jedinečných pracovních prostorů (z toho 2 se již brzy otevřou), ze kterých si určitě vyberete ten pravý právě pro vás. Tyto prostory jsou krásné a reprezentativní a zároveň flexibilní a přátelsky působící. Jsou tedy ideální nejen pro práci, potažmo (co)working, ale také schůzky s klienty nebo potencionálními partnery.

 

Další výhody

Odškrtávání bodů z to-do listu může být zábava, když to děláte v prostředí, kde je vám dobře. A nemusíte být zrovna fanoušci coworkingu. Prostory of Scott.Weber Workspaces se dají využít také jako tradiční kanceláře pro vaši firmu, když jsou vám ty vaše třeba už malé. Plánujete firemní akci? Uspořádejte ji v jedné z jejich lokalit. Možností je opravdu mnoho.

Mezi další výhody prostorů od Scott.Weber patří:

  • Networking – dopřejte vašim zaměstnancům možnost vyměnit si nápady nebo alespoň pozitivní energii s ostatními klienty 
  • Prostředí plné rozmanitosti – setkejte se s lidmi z celého světa a rozšiřte si obzory
  • Rovnováha práce a odpočinku – střídejte in-focus práci s rozptýlením v podobě dobré kávy nebo zábavy 
  • Moderní technologie – nahráváte podcast? I to je zde možné.
  • Zdravé prostředí 

 

Multikulturní prostředí pro vaše cizince

Prostory tohoto typu mohou nalákat především cizince, kteří do Česka přijeli za prací, ale klasické kanceláře jim nejsou zrovna příjemné, protože se v nich necítí jako doma

Jelikož Praha je město s největší koncentrací firem, zaměstnanců a freelancerů ze zahraničí, dává smysl, že spousta z nich bude využívat prostory, jako jsou právě ty of Scott.Weber. Vaši cizinci – a především ti, co se třeba teprve relokovali – tak mohou trávit čas mezi ostatními cizinci, a tím pádem se v nové zemi necítit sami. Sdílení počátku života v České republice s někým, kdo je v podobné situaci, také zmírňuje kulturní šok, kteří zahraniční zaměstnanci zažívají, když sem poprvé přijedou.

 

Scott.Weber Workspace Blox, Praha 6 Dejvice. 2

Scott.Weber Workspace Blox, Praha 6 Dejvice.

 

Nový prostor Blox již brzy!

V tuto chvíli Scott.Weber Workplace v Praze nabízí 10 lokalit včetně kanceláří v Karlíně, na Václavském náměstí, na Vinohradech, na Andělu a na Pankráci. Vyberte si tu, která bude nejlépe sedět potřebám vaší firmy a vašich zaměstnanců.

Brzy se otevřou také 2 úplně nové prostory. Ten nejnovější se jmenuje Blox a nachází se v centru Dejvic. Tento zcela jedinečný kancelářský systém byl vybudován v tzv. “Japandi” stylu – tedy mixu skandinávské funkčnosti a japonského minimalismu. Snoubí se v něm tedy důraz na funkčnost, komunikaci, inovaci a podporu růstu. Tyto prostory budou sedět především těm, kteří si přejí pracovat v harmonickém prostředí s příjemnou klidnou atmosférou. Blox se otevírá už v dubnu 2022 a vy můžete být mezi prvními, kdo si jej pronajme!

Zaujala vás tato jedinečná možnost? Chtěli byste pracovat v netradičních trendy prostorech v srdci Prahy nebo tuto možnost poskytnout vašim (nejen) zahraničním zaměstnancům? Na další prostory of Scott.Weber Workspace se můžete podívat na webových stránkách společnosti, kde si je můžete zamluvit.

Tereza Walsbergerová

Hello! I'm Tereza and I'm a wordsmith and literature nerd from Brno. Although I was born and raised in the Czech Republic, I know all too well from my time living in Texas what it's like to be a "stranger in a strange land." I am excited to share all kinds of information with y'all!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *