Hledáte vhodné bydlení pro své zahraniční zaměstnance? Od listopadu je k mání Domeq 2 & 3

Sháníte pro své zahraniční zaměstnance praktické a pohodlné bydlení v blízkosti centra Brna? Domeq – a nově Domeq 2 & 3 – na ulici Dornych jsou pro takovou příležitost jako dělané. Expati zde najdou moderní byty v trendy industriálním stylu, nadstandardní služby a mezinárodní komunitu. Vám se zase zjednoduší administrativa, protože budete mít své lidi pod jednou střechou. Luxusní jednotky v Domqu 2 & 3 budou k dispozici od listopadu, ale už teď se zájemci mohou zapsat na pořadník.

 

Domeq 2 & 3

Domeq 2 & 3 je především o designu, luxusu a pohodlí.

 

Obecně se dá říct, že luxusní coliving je pro zahraniční zaměstnance i jejich zaměstnavatele ta nejvýhodnější forma bydlení. Důvodů je povícero, počínaje mezinárodní komunitou a zjednodušení komunikace mezi HR oddělením a expaty, konče tím, že spolu cizinci můžou do práce dojíždět jedním autem (čímž šetří peníze i životní prostředí). 

Ke colivingové rezidenci Domeq, který k ubytovávání expatů využívá nejedna brněnská firma, se zanedlouho přidají dvě nové budovy s ještě luxusnějším typem bydlení – Domeq 2 & 3 – takže místa bude pro všechny dost.

 

Neznáte ještě brněnský Domeq?

Domeq (vyslovujeme jednoduše “domek”) je název unikátní colivingové budovy, kterou vybudovala na ulici Dornych v Brně firma CTP a kterou my ve Foreigners spravujeme. Praktikuje se v něm novodobá forma spolubydlení, kterou můžete vidět hlavně v moderních velkoměstech nebo v takových univerzitních městech, jako je právě moravská metropole. Této varianty rádi využívají digitální nomádi, studenti nebo právě expati ze všech možných koutů světa.

Cizinci si pochvalují život v Domqu především proto, že jim dává možnost být mezi ostatními cizinci, a tím pádem se v nové zemi necítí sami. Sdílení počátku života v České republice s ostatními cizinci také zmírňuje kulturní šok, kteří zahraniční zaměstnanci zažívají, když sem poprvé přijedou. 

Kromě zahraničních manažerů a profesionálů je Domeq samozřejmě otevřen i české klientele, takže se do něj mohou klidně nastěhovat i jejich čeští zaměstnanci.

 

Přihlaste se k našim HR novinkám

Nechte nám svůj email a dostávejte užitečné tipy nejen pro zaměstnavatele expatů v České republice.

 

Domeq 2 & 3 je Domeq o level výš

Domeq 2 & 3 je podobný stávajícímu Domqu, který bude odteď znám také pod přezdívkou Domeq 1. Kromě všeho toho, co nabízí Domeq 1, bude ale Domeq 2 & 3 nabízet ještě pár věcí navíc

Ve všech jednotkách Domqu 2 & 3 vaši zaměstnanci najdou:

  • Rekuperaci vzduchu, jež zlepšuje kvalitu vzduchu v bytě a v zimě znovu využije skoro všechno teplo ze vzduchu, který vypudí – Domeq 2 & 3 je tím pádem šetrnější k životnímu prostředí
  • Klimatizaci, která se v Česku pomalu stává samozřejmostí, protože letní teploty jdou vzhledem k globálnímu oteplování stále nahoru
  • Trojitá okenní skla, která pomáhají odizolovat ruchy z venku a v zimě byt udržují v teple
  • Bezpečnostní kamery
  • Pravidelnou úklidovou službu
  • Plně vybavené interiéry – včetně kuchyňských spotřebičů a nádobí

K tomu budou mít vaši zaměstnanci non-stop přístup na recepci Domqu 1, kdyby cokoli potřebovali řešit. V Domqu 1 mohou rovněž plně využívat všech společných prostor, jako je například lounge s kuchyní, prádelna, posilovna nebo dvě prostorné terasy s úchvatnými výhledy na Brno.

 

domeq

Ve vybraných jednotkách na nájemníky čekají točitá schodiště a balkony.

 

V některých jednotkách Domqu 2 & 3 se nájemníci mohou těšit na:

  • Půdorysy mezonetového typu, kdy jsou dvě patra bytové jednotky propojeny žlutými točitými schodišti
  • Balkon, na němž se nájemník může začíst do oblíbené knihy, dívat se na řeku či pozorovat město se sklenkou svého oblíbeného nápoje

 

Rezervujte si místa

Tušíte, že by Domeq 2 & 3 mohl být to pravé místo pro vaše zahraniční zaměstnance? Neváhejte dlouho, protože jednotky půjdou na dračku! Co se týče nájmu, můžete počítat s cenami od 11 500 Kč/měsíc dle typu jednotky.

Domeq 2 & 3 bude k dispozici od listopadu 2021, ale už teď se lze zapsat do pořadníku prostřednictvím e-mailu brno@foreigners.cz. Mezitím doporučujeme sledovat sociální média rezidence na Instagramu a Facebooku.

Tereza Walsbergerová

Hello! I'm Tereza and I'm a wordsmith and literature nerd from Brno. Although I was born and raised in the Czech Republic, I know all too well from my time living in Texas what it's like to be a "stranger in a strange land." I am excited to share all kinds of information with y'all!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *