Praha: ubytování 21. století na míru vašim zaměstnancům

Chtěli byste svým zaměstnancům v Praze umožnit bydlet v krásných moderních prostorách, kde si budou moci užívat jak společnosti lidí z mnoha různých koutů světa, tak soukromí v náručí plně vybaveného bytu? Pak pro vás máme dokonalé řešení – supermoderní byty nové generace přímo v srdci pulzujících Holešovic!

Moderní ubytování v atraktivní oblasti

V dnešní době je zvlášť ve velkých městech, jako je například Praha, velmi náročné sehnat dobré bydlení. Přitom i dobré ubytování může ovlivňovat naši motivaci a schopnost odvádět co nejlepší práci – řekněte, není příjemné mít útulný domov, kde si můžete po práci příjemně odpočinout, a kam nedojíždíte věčnost. To vše nabízí rezidenční budova, která stojí v pražských Holešovicích nedaleko od holešovického nádraží a zastávek tramvají a autobusů. I ti, kdo využívají vlastní auto či kolo, je mohou pohodlně  zaparkovat v parkovacích prostorách tohoto domu. V bezpečí jsou rovněž obyvatelé – dům má totiž vlastního správce i bezpečnostní služby.

Postel v bytě
Pohodlné postele – důležitá součást každého bytu.

To není všechno, na co holešovické byty lákají. Vaši zaměstnanci budou mít možnost rozšířit si obzory a možná i procvičit jazyky, protože se ocitnou ve společnosti lidí různých národností. Setkat se budou moci třeba v movie lounge nebo ve studovně. Ti nejkomunikativnější nájemníci spolu můžou prohodit pár slov i ve společné kuchyni. To ale neznamená noční můru pro introverty a milovníky aromatických jídel – každý byt je vybaven vlastní kuchyní. Milovníci čerstvého vzduchu si také mohou užívat volného času v parku, který se nachází ve vnitrobloku budovy.

Kuchyňský kout
Všechny byty mají vlastní kuchyni.

Plně vybavené byty

A co samotné jednotky? Ty jsou plně vybavené vysoce kvalitním nábytkem, a to včetně pohodlných postelí, což znamená, že vaši zaměstnanci budou mít možnost chodit do práce dobře vyspalí a plni energie.

Jak už jsme naťukli, nájemníci mají k dispozici vlastní kuchyňský kout, kde najdou varné desky, umyvadlo, mikrovlnnou troubu a malou ledničku s mrazákem.

Pochopitelně nechybí přístup k tomu, co všichni potřebujeme pro plnohodnotný život –  vysokorychlostnímu internetu. V domě se nachází taky prádelna, aby nájemníky zvuky peroucí pračky nerušily přímo v bytech.  Dům se řadí k těm, kam nový nájemník může přijet doslova jen s kufrem s osobními věcmi, oblečením a elektronikou. Toto řešení je ideální zejména v případě, kdy se sem váš zaměstnanec teprve stěhuje a nezná poměry v České republice natolik, aby si mohl v cizí zemi shánět bydlení dám. Můžete mu tak ušetřit jak starosti, tak spoustu času.

Vybavení bytu
Byty jsou plně vybavené a připravené k nastěhování.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste umožnili svým zaměstnancům ubytovat se právě tady, neváhejte nás kontaktovat. Další informace najdete přímo v inzerátu.

Přihlaste se k našim HR novinkám

Nechte nám svůj email a dostávejte užitečné tipy nejen pro zaměstnavatele expatů v České republice.

Anna Minjaríková

Hello, readers! My job is to provide you with some interesting tips and useful information about all the things Czech. ♫ I'll be there for you! ♫

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *