Investuj s Foreigners Development

Co je Foreigners Development, když celou dobu slýchám jen o Foreigners Services? Kdo za tím vším stojí? Co všechno mi tato firma může nabídnou? Jak mohu investovat s Foreigners Development? Proč vybrat zrovna naše nemovitosti? A mnoho dalšího se dozvíte v tomto článku. 

Mlýnský Dvůr – 150 bytů

Foreigners Group se skládá ze 4 divizí a to:

Foreigners Services poskytuje komplexní imigračšní a relokační služby expatům – zahraničním klientům nebo zaměstnancům nadnárodních firem.

Foreigners Reality nabízí klasické realitní služby od zprostředkování pronájmu, prodeje, až po správu velkých rezidenčních celků.

Foreigners Development zajišťuje development a výstavbu vlastních rezidenčních projektů k prodeji nebo k pronájmu.

Foreigners Foundation podporuje ty, kteří to potřebují. Zaměřuje se na děti z dětských domovů a pomáháme jim uspět v dospělém životě.

 

KDO ZA TÍM VŠÍM STOJÍ?

Zakladatelé Foreigners Group CFO Vojtěch Stehno a CEO Andrea Tkačuková. Andrea Tkačuková se stará zejména o Foreigners Services, první vzniklou divizi, a Vojtěch Stehno má na starosti Development a Reality.

CFO Vojtěch Stehno a CEO Andrea Tkačuková

JAK MOHU INVESTOVAT S FOREIGNERS DEVELOPMENT?

Foreigners Development je tedy jedna ze 4 divizí Foreigners Group a nyní nabízí možnost investování do nemovitostí od 50 000 Kč s výnosem až 12 % p.a. Nabízí možnost spolupráce od dluhopisů až po spolupráci na konkrétních projektech. Délka investice je 4 roky a výplata úroků je pololetně. Nyní máme 300 bytů k výstavbě během 5 let. Z toho nám vznikne v roce 2028 přibližně 13 200 m2 bytových ploch.

 

JAK KONKRÉTNĚ VYUŽIJEME VAŠE PENÍZE?

Nemovitosti již vlastníme. Investované peníze primárně používáme na výstavbu = na projekty s již platným stavebním povolením.

Residence Fryčajova – 9 bytů

PROČ VYBRAT NAŠE NEMOVITOSTI?

Potýkáme se s dlouhodobým nedostatkem bytů na trhu, který vytváří silnou a stabilní poptávku, a představuje tak skvělou investiční příležitost. Tento nedostatek se bude v příštích letech ještě prohlubovat. 

Stavíme v atraktivních částech velkých měst, kde je poptávka po kvalitním bydlení nejžádanější, investičně nejvýhodnější a kde během krizí nejméně hrozí propad hodnoty nemovitostí.

Na svoji investici si můžete sáhnout. Uvidíte, jak roste patro po patru.

Naše projekty jsou kompletně připravené. Vaši investici používáme na projekty s platným stavebním povolením.

 

Bytový dům Šmeralka – 18 bytů

CO VLASTNĚ KONKRÉTNĚ DĚLÁME A JAKÉ JSOU NAŠE HODNOTY?

Jsme klasická developerská společnost, kupujeme pozemky s potenciálem výstavby bytových domů. Kupujeme, povolujeme, stavíme a následně rozprodáváme byty. 

Díky patnáctiletým zkušenostem s relokací cizinců do České republiky a následným zprostředkováním ubytování jsme poznali, jak důležité je dispoziční řešení bytů. To jsme si převzali do naši developerské činnosti. Byty, a to i ty nejmenší, musí být především funkční a energeticky úsporné.

  • Stavíme velké projekty, které mají pozitivní dopad na celou lokalitu.
  • Záleží nám na urbanistických hodnotách projektů.
  • Stavíme středně velké rezidenční budovy, které dávají smysl.
  • Zajímá nás kvalitní architektura, která ale neznamená jen líbivou fasádu.

Přečtěte si více o našich projektech a dluhopisech.

Máte zájem s námi investovat? Ozvěte se nám na vojta@foreigners.cz nebo se zúčastněte webináře a zjistěte více informací o našich projektech a možnostech, jak s námi investovat.

 

Kristýna Varhaníková

Hello! My name is Kristýna and one of my biggest hobbies is travelling and meeting new people. I was an expat in Germany for two years. Thus I know what it takes to live abroad. Let me show you the benefits of this advantageous life and help you with your difficulties.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *